La campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”, organitzada pel col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet, es portarà a terme durant tot el mes d’octubre als 20 establiments del col·lectiu, situats en diversos pobles de l’Empordà: Begur, Corçà, Llafranc, Platja d’Aro, l’Escala, Llagostera, Pals, Regencós, Palamós, Madremanya, Palafrugell i Torrent.
Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, entre els que en destaquen: els bolets, la caça, els peixos de roca, els calamars, l’aviram o el bacallà; tot proposant un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats. Es tracta de menús generosos i festius amb caves d’alta qualitat
perquè les bombolles facin més alegre la tardor.
En els 20 menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. En són exemples: la sarsuela de gamba i bolets; el bacallà al forn amb parmentier de moniato; l’amanida d’escarola amb magrana i l’arròs cremós de tardor.