Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuina de Tardor i Bombolles

Una tapa amb peix de Roca

Una tapa amb peix de Roca

La campanya gastronòmica “Cuina de tardor i bombolles”, organitzada pel col·lectiu de la Cuina de l’Empordanet, es portarà a terme durant tot el mes d’octubre als 20 establiments del col·lectiu, situats en diversos pobles de l’Empordà: Begur, Corçà, Llafranc, Platja d’Aro, l’Escala, Llagostera, Pals, Regencós, Palamós, Madremanya, Palafrugell i Torrent.

Els restaurants de la Cuina de l’Empordanet elaboraran menús, d’entre 40 i 85 euros, amb productes de temporada i de proximitat, entre els que en destaquen: els bolets, la caça, els peixos de roca, els calamars, l’aviram o el bacallà; tot proposant un maridatge amb diferents elaboracions de caves de les marques: Gramona, Llopart i Rovellats. Es tracta de menús generosos i festius amb caves d’alta qualitat
perquè les bombolles facin més alegre la tardor.

En els 20 menús que s’oferiran hi podem trobar plats clàssics i altres amb grans tocs de modernitat. En són exemples: la sarsuela de gamba i bolets; el bacallà al forn amb parmentier de moniato; l’amanida d’escarola amb magrana i l’arròs cremós de tardor.

PREU
Els menús tenen un preu d'entre 40 i 85 euros, segons el restaurant €

MÉS INFORMACIÓ

Diverses poblacions de l'Alt i el Baix Empordà

Diverses poblacions del país

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: