Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cuina nadalenca d'A taula

Torrons de Nadal

Torrons de Nadal

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre Cívic El Sortidor, situal al barri del Poble-sec. Aprofitant les dates pròximes al Nadal, les activitats giren al voltant de receptes tradicionals d'aquesta època de l'any, com els canelons o els torrons.

Plats típics que són els protagonistes del tallers organitzats per Diego Molina, entre d'altres, que parlarà dels rostits amb aviram i sobre com fer pollastres al forn, a la cassola o amb fruits secs. Un altre taller està dedicat als canelons aptes per a vegetarians, i Maria Alcolado descobrirà com fer beixamel sense llet i altres receptes saludables sense greixos saturats. 
L'últim taller l'organitza Carme Comas i gira al voltant dels torrons, per aprendre a cuinar-ne varietats com els de xocolata o de blat de moro torrat.  

Els tallers es realitzen de 18.30 a 21.30h i tenen un preu de 14,92 € (més 6 € de suplement per als ingredients). Tallers:

  • LA CUINA DE L’AVIRAM

Dilluns, 11 de desembre
Tallerista: Diego Molina

Els rostits amb aviram al Nadal són tot un clàssic! En aquest taller t'ensenyarem a fer espectaculars pollastres farcits rostits al forn, rostits de cassola i fins i tot patés amb crosta amb aviram i fruits secs. No t'ho pots perdre!

  • CANELONS VEGETARIANS (ECO i V)

Dimarts, 12 de desembre
Tallerista: Maria Alcolado

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment els trobem en els restaurants tot l’any i en diverses versions. Què us sembla fer farcits vegetarians? Us volem ensenyar diferents receptes, sense greixos saturats, deliciosos i saludables. I per als que no preneu lactis us ensenyarem a fer la beixamel sense llet!

  • TORRONS

Dimecres, 13 de desembre
Tallerista: Carme Comas

S’acosta el Nadal, i què us semblaria sorprendre els amics i la família amb un dolç artesà? Aprendrem a preparar i degustarem diferents tipus de torrons creatius, com el torró de xocolata i blat de moro torrat, el torró de nata, nous i 'peta zetas', o el torró cruixent!

PREU
14,92 + suplement per a ingredients 6 €

MÉS INFORMACIÓ

Centre Cívic El Sortidor

Plaça Sortidor, 12

08004 Barcelona (Barcelonès)

934434311

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: