Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per rehidratar el cuscús: demanem ajuda a un adult per bullir 800 ml d’aigua amb dues cullerades d’oli d’oliva i una culleradeta de sal. Estirem el cuscús en una safata i, quan l’aigua arrenqui el bull, la hi vessem per sobre. Quan el cuscús hagi absorbit tota l’aigua, separem els grans amb una forquilla.
  2. Per fer l’oli de menta: escaldem les fulles de menta en aigua bullent, les escorrem bé i les assequem amb paper de cuina. Les triturem amb l’oli d’oliva.
  3. Pelem els tomàquets, els traiem les llavors i els tallem a dauets.
  4. Barregem el cuscús amb els kikos, els tomàquets a dauets i el blat de moro cuit.
  5. Ho amanim amb l’oli de menta i ja ho podem servir.

El consell

Si vols preparar un cuscús i servir-lo com a plat únic, prova d’afegir-hi més verdures i uns trossets de pollastre o de pernil salat. Et quedarà un plat completíssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto