Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per rehidratar el cuscús: demaneu ajuda a un adult per bullir 800 ml d’aigua amb dues cullerades d’oli d’oliva i una culleradeta de sal. Estireu el cuscús en una safata i, quan l’aigua arrenqui el bull, vesseu-la-hi per sobre. Quan el cuscús hagi absorbit tota l’aigua, separeu els grans amb una forquilla.
  2. Per a l’oli de menta: escaldeu les fulles de menta en aigua bullent, escorreu-les bé i assequeu-les amb paper de cuina. Tritureu-les amb l’oli d’oliva.
  3. Peleu els tomàquets, traieu-lis les llavors i talleu-los a dauets.
  4. Barregeuel cuscús amb els 'kikos', els tomàquets a dauets i el blat de moro cuit.
  5. Amaniu-ho amb l’oli de menta i ja ho podeu servir.

El consell

Si voleu preparar un cuscús i servir-lo com a plat únic, proveu d’afegir-hi més verdures i uns trossets de pollastre o de pernil salat. Us quedarà un plat completíssim!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: