Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre. Incorporeu-hi la farina d’ametlla, el limoncello i la pell de llimona.
  2. Amb un corró, estireu la massa entre dos papers de forn fins a un gruix de 0,5 cm. Congeleu la massa estirada.
  3. Mentrestant, prepareu la glaça. Barregeu la clara d’ou amb el sucre en pols i les llavors de la beina de vainilla. Ha de quedar homogènia i brillant, amb una textura líquida però ferma.
  4. Talleu les galetes en la forma desitjada, poseu-les sobre la placa de forn i pinteu-les amb la glaça. Coeu-les 20 min a 150 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: