Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu amb el túrmix tots els ingredients.
  2. Unteu motlles individuals amb el caramel i ompliu-los amb el flam. Coeu-los al bany maria al forn, 20 min a 160 ºC.
  3. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho. Opcionalment, al moment de servir-ho podeu flamejar-los amb un rajolí d’alcohol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: