Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu una poma pelada i tallada amb els pinyons, 50 g de mantega, 2 cullerades de sucre i 1 dl d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritureu-ho fins que aconseguiu la consistència d’un puré espès.
  2. Peleu i talleu l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daureu-les en una paella calenta, pintada amb mantega.
  3. Salpebreu les escalopes de fetge i daureu-les en una paella molt calenta. Reserveu-ho.
  4. En una cassola, caramel·litzeu la resta del sucre, afegiu-hi el vinagre, el brou de carn, la fruita vermella i el pebre. Coeu-ho durant 15 min. Tritureu i coleu la salsa amb un colador xinès.
  5. Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposeu-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de fetge, puré, poma i tanqueu la fulla donant-li una forma de flor. Poseu-ho al forn a 170 ºC uns 6 a 8 min. Acompanyeu el pastís calent amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto