Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu una poma pelada i tallada amb els pinyons, 50 g de mantega, 2 cullerades de sucre i 1 dl d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritureu-ho fins que aconseguiu la consistència d’un puré espès.
  2. Peleu i talleu l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daureu-les en una paella calenta, pintada amb mantega.
  3. Salpebreu les escalopes de fetge i daureu-les en una paella molt calenta. Reserveu-ho.
  4. En una cassola, caramel·litzeu la resta del sucre, afegiu-hi el vinagre, el brou de carn, la fruita vermella i el pebre. Coeu-ho durant 15 min. Tritureu i coleu la salsa amb un colador xinès.
  5. Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposeu-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de fetge, puré, poma i tanqueu la fulla donant-li una forma de flor. Poseu-ho al forn a 170 ºC uns 6 a 8 min. Acompanyeu el pastís calent amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-23 abr

Fira Tapa Carxofa Prat 2017

El cap de setmana del 22 al 23 d’abril, a la plaça Blanes, podeu degustar una mostra de tapes elaborades...

23 abr

Sant Jordi a la Casa de les Punxes

La diada de Sant Jordi arriba al terrat de la Casa de les Punxes de Barcelona amb un sopar de luxe. El 23 d’abril...

23 abr

Abril d'enoturisme a Llançà

Llançà viu un mes d’abril ple d’activitats per als amants del vi. Durant els caps de setmana...

23-24 abr

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada Cuina 200

TRUCS DELS GRANS XEFS

  • 200 moments estel·lars de la cuina catalana
  • Martín Berasategui

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto