Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu una poma pelada i tallada amb els pinyons, 50 g de mantega, 2 cullerades de sucre i 1 dl d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritureu-ho fins que aconseguiu la consistència d’un puré espès.
  2. Peleu i talleu l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daureu-les en una paella calenta, pintada amb mantega.
  3. Salpebreu les escalopes de fetge i daureu-les en una paella molt calenta. Reserveu-ho.
  4. En una cassola, caramel·litzeu la resta del sucre, afegiu-hi el vinagre, el brou de carn, la fruita vermella i el pebre. Coeu-ho durant 15 min. Tritureu i coleu la salsa amb un colador xinès.
  5. Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposeu-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de fetge, puré, poma i tanqueu la fulla donant-li una forma de flor. Poseu-ho al forn a 170 ºC uns 6 a 8 min. Acompanyeu el pastís calent amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

18 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto