Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu una poma pelada i tallada amb els pinyons, 50 g de mantega, 2 cullerades de sucre i 1 dl d’aigua. Tapeu-ho i deixeu-ho coure a foc lent uns 30 min. Tot seguit, tritureu-ho fins que aconseguiu la consistència d’un puré espès.
  2. Peleu i talleu l’altra poma a rodanxes de 3 mm de gruix. Daureu-les en una paella calenta, pintada amb mantega.
  3. Salpebreu les escalopes de fetge i daureu-les en una paella molt calenta. Reserveu-ho.
  4. En una cassola, caramel·litzeu la resta del sucre, afegiu-hi el vinagre, el brou de carn, la fruita vermella i el pebre. Coeu-ho durant 15 min. Tritureu i coleu la salsa amb un colador xinès.
  5. Al centre d’una fulla de brick pintada amb mantega, superposeu-hi una rodanxa de poma, una cullerada de puré de pinyons, una escalopa de fetge, puré, poma i tanqueu la fulla donant-li una forma de flor. Poseu-ho al forn a 170 ºC uns 6 a 8 min. Acompanyeu el pastís calent amb una cullerada de salsa de fruites vermelles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23-25 jun

Fira Internacional del Formatge

Llançà serà els dies 23, 24 i 25 de juny la capital del formatge. La primera Fira Internacional...

23-25 jun

IV Campanya de la Llagosta a la Costa Brava

Aquest mes de juny podeu gaudir d’un dels productes mariners més gurmets: la llagosta. L’agrupació...

25-26 jun

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

25-26 jun

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto