Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al puré de patates: peleu i poseu les patates a bullir. Feu-ne un puré amb una mica de l’oli de tòfona. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. Per al brou de sípia: en una cassola sofregiu els alls, la ceba, la pastanaga, l’all porro a la juliana i els grans de pebre. Després, afegiu-hi els retalls de sípia i sofregiu-ho. 
  3. Afegiu-hi l’aigua i el llorer, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal. 
  4. Per als cardets: netegeu els cardets i talleu-los a bastons. Poseu-los a bullir. Quan estiguin al punt refredeu-los amb aigua i gel. Coeu els filets de gall a la planxa o a la paella amb poc oli. Passeu també la vieira per la planxa. 
  5. Muntatge: al fons d’un plat fondo poseu una cullerada de puré de patates i tòfona. Al damunt, poseu-hi els filets de gall i la vieira. A sobre, poseu-hi els cardets saltats amb una mica d’oli d’oliva, i en el moment de servir-ho poseu-hi una mica del brou de la sípia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto