Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al puré de patates: peleu i poseu les patates a bullir. Feu-ne un puré amb una mica de l’oli de tòfona. Rectifiqueu-ho de sal.
  2. Per al brou de sípia: en una cassola sofregiu els alls, la ceba, la pastanaga, l’all porro a la juliana i els grans de pebre. Després, afegiu-hi els retalls de sípia i sofregiu-ho. 
  3. Afegiu-hi l’aigua i el llorer, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho i rectifiqueu-ho de sal. 
  4. Per als cardets: netegeu els cardets i talleu-los a bastons. Poseu-los a bullir. Quan estiguin al punt refredeu-los amb aigua i gel. Coeu els filets de gall a la planxa o a la paella amb poc oli. Passeu també la vieira per la planxa. 
  5. Muntatge: al fons d’un plat fondo poseu una cullerada de puré de patates i tòfona. Al damunt, poseu-hi els filets de gall i la vieira. A sobre, poseu-hi els cardets saltats amb una mica d’oli d’oliva, i en el moment de servir-ho poseu-hi una mica del brou de la sípia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller de postres japoneses

Qui no ha volgut menjar mai el famós dorayaki del Doraemon o els dolços que berenava en Shin Chan? Doncs...

22-24 mai

Espai Priorat 2017

Comença la IV edició de l’Espai Priorat, que s’ha consolidat com el principal esdeveniment...

24 mai

Taller: cuina amb males herbes

Us atreviríeu a tastar una truita d’ortigues? Doncs en aquest taller no només la tastareu, sinó...

24 mai

Taller de risottos

Si us agrada la cuina italiana de ben segur que sou uns amants dels risottos. Aquest arròs típic dels...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto