Què cuinar La Vanguardia

A l’estiu només menjaria a base de gaspatxos, amanides, fruita i gelats! M’encanten els gelats! A més, els gelats fets com aquest de plàtan són fàcils i ràpids de preparar… i serveixen per aprofitar la fruita a punt de fer-se malbé  Això és el que m’ha passat amb aquests plàtans: em van sobrar de l’última recepta i a casa és una fruita que no agrada gaire… Començaven a passar-se de madurs i n’he fet un gelat per al sopar d’avui a casa els pares.

La millor qualitat d’aquesta recepta és que és molt fàcil d’adaptar a qualsevol altra fruita. Les proporcions de la recepta són totalment a ull, ja que la quantitat de sucre depèn de la dolçor de la fruita i la proporció de llet evaporada no ha de ser exactament la mateixa… Així que el més pràctic és tastar, rectificar i quan està al nostre gust, cap al congelador! D’altra banda, substituint el sucre per edulcorant és un gelat molt 'light', ja que no porta gens de nata ni ous… I el resultat és molt bo!

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix, adaptant les proporcions al vostre gust. Aboqueu-ho a un tàper i deixeu-ho al congelador unes quantes hores.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 mai

El Masnou, terra de mar. Tast de vins i vianda freda

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto