Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu les ensaïmades i poseu-les en remull amb la llet.
  2. Bateu els ous i barregeu-los amb el mató. Afegiu-hi la resta d’ingredients i finalment les ensaïmades remullades.
  3. Aboqueu la barreja dins una greixonera i coeu-ho 45 min al forn a 170 ºC. Deixeu-ho refredar i serviu-ho a temperatura ambient dins la mateixa greixonera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: