Què cuinar La Vanguardia

Jornades gastronòmiques 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula' FOTO Thinkstock

Durant tot el mes de maig se celebren les Jornades Gastronòmiques ‘De la barca a la taula’ de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Una iniciativa que busca revalorar i aprendre sobre l’ofici de pescador i les varietats de peix de la zona. Una oda a la tradicionalitat, el producte de proximitat i la versatilitat del peix. Podeu fer una escapada gastronòmica al Parc Natural de Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter on podreu degustar plats mariners a l’estil dels pescadors. A més, s'han programat algunes activitats: un 'show cooking', una sortida de pesca i turisme i un esmorzar de pescador. 

Menú pescador

Durant tot el mes els restaurants adherits a la iniciativa oferiran un primer plat tradicional i saludable, un plat principal basat en les receptes dels pescadors, postres lliures i el maridatge amb vins de la terra. Els establiments són: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, Gastrobar Can Sánchez,La Palmera,La Sal, Les Salines, Medes II, Nereida i Picasso.

MÉS INFORMACIÓ

Oficina de Turisme
Estació Nàutica l'Estartit

Torroella de Montgrí – L’Estartit (Baix Empordà)

972+75+06+99

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto