Què cuinar La Vanguardia

Jornades gastronòmiques 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula'

És la primera edició de les jornades 'De la barca a la taula' FOTO Thinkstock

Durant tot el mes de maig se celebren les Jornades Gastronòmiques ‘De la barca a la taula’ de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Una iniciativa que busca revalorar i aprendre sobre l’ofici de pescador i les varietats de peix de la zona. Una oda a la tradicionalitat, el producte de proximitat i la versatilitat del peix. Podeu fer una escapada gastronòmica al Parc Natural de Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter on podreu degustar plats mariners a l’estil dels pescadors. A més, s'han programat algunes activitats: un 'show cooking', una sortida de pesca i turisme i un esmorzar de pescador. 

Menú pescador

Durant tot el mes els restaurants adherits a la iniciativa oferiran un primer plat tradicional i saludable, un plat principal basat en les receptes dels pescadors, postres lliures i el maridatge amb vins de la terra. Els establiments són: Alba, Can Dalfó, Club Nàutic, Gastrobar Can Sánchez,La Palmera,La Sal, Les Salines, Medes II, Nereida i Picasso.

MÉS INFORMACIÓ

Oficina de Turisme
Estació Nàutica l'Estartit

Torroella de Montgrí – L’Estartit (Baix Empordà)

972+75+06+99

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-28 mai

DTapes per Torredembarra 2017

Conèixer la vitalitat i la qualitat gastronòmica de Torredembarra a un preu molt ajustat serà possible...

26-28 mai

Aplec del caragol 2017

L’Aplec del Caragol de Lleida és un 'must' per als amants dels caragols i de la cuina d’aquests...

11-28 mai

Tàrraco a Taula 2017

Les jornades gastronòmiques Tarraco a Taula, que rememoren el passat romà de Tarragona, celebren enguany...

28 mai

Sabadell Veggie Fest

Sabadell acull un festival pioner a Cataulunya, que busca donar a conèixer la gastronomia vegana i vegetariana...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto