Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessagneu els lletons, nets, amb aigua i gel durant 3 h. Coleu-los i bulliu-los en aigua amb sal durant 5 min.
  2. Feu les patates al forn 15 min a 180 ºC, perquè les patates són tan petites que de seguida estan cuites. Talleu-les a rodelles.
  3. Reduïu el pedro ximenes, a foc mitjà, fins que quedi amb textura de caramel. Salteu els lletons en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, sal i una picada d’all i julivert, fins que els lletons agafin un to ros.
  4. Muntatge: poseu en la base del plat les rodelles de patata, a sobre els lletons i, per acabar-ho, salseu-ho amb la reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto