Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Dessagneu els lletons, nets, amb aigua i gel durant 3 h. Coleu-los i bulliu-los en aigua amb sal durant 5 min.
  2. Feu les patates al forn 15 min a 180 ºC, perquè les patates són tan petites que de seguida estan cuites. Talleu-les a rodelles.
  3. Reduïu el pedro ximenes, a foc mitjà, fins que quedi amb textura de caramel. Salteu els lletons en una paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, sal i una picada d’all i julivert, fins que els lletons agafin un to ros.
  4. Muntatge: poseu en la base del plat les rodelles de patata, a sobre els lletons i, per acabar-ho, salseu-ho amb la reducció de pedro ximenes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12-19 ago

4a Setmana de l'Enoastronomia

Durant el mes d’agost podreu gaudir d’una experiència única al Celler Joan Ametller, situat...

19 ago

Petits grangers

La Fageda obre les seves portes als més menuts per tal d’apropar el món de l’agricultura...

14-19 ago

Festa de Sant Magí 2017

El mes d’agost Tarragona celebra la festa major en honor del copatró de la ciutat, Sant Magí. Com...

19 ago

Nit de vins de Torroja del Priorat

El 19 d’agost se celebra la desena edició de la Nit de vins de Torroja del Priorat. Aquesta regió...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto