Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer el granissat: amb l’ajut d’un adult, coem el suc de taronja amb el sucre, 5 minuts. El posem en un recipient prou ample i l’introduïm al congelador. Hem de remenar el granissat amb una forquilla cada mitja hora, per trencar els cristalls de gel massa grans. Potser ho haurem de fer unes quatre vegades, fins que agafi consistència de granissat.
  2. Pelem el plàtan, el kiwi i la poma. Els tallem tan menuts com puguem. Tallem els grans de raïm per la meitat i, si tenim paciència, els retirem les llavors.
  3. Posem la fruita en un recipient individual, la coronem amb el granissat de taronja i ja tenim la macedònia a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

25 abr

Ultimate pancakes

En aquest taller podeu aprendre a fer pastís sense la necessitat d’encendre el forn. Si sou amants del...

26 abr

Taller de crestes i empanades

Els dimecres 19 i 26 d’abril podeu aprendre a fer crestes i empanades al taller del Centre Cívic Sagrada...

26 abr

Alimentació i embaràs. Segon trimestre.

Durant l’embaràs, la salut de la mare és el més important per a una correcta gestació...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto