Què cuinar La Vanguardia

Aquesta és la meva aportació al HEMC del mes de juny, una recepta de postres amb fruita sana i molt refrescant. Su, del blog El horno de Su, és l’amfitriona del HEMC 45 i ha triat un tema apassionant: la cuina de la mare. Tots estem d’acord que les receptes de la mare són les millors, oi? Sent així, segurament algú es preguntarà per què he triat unes postres tan senzilles per presentar al HEMC… Seguiu llegint i ho entendreu.

La meva mare és la millor cuinera que conec. I ho dic així, tranquil·lament i sense parpellejar. Si hagués de dir quin és el seu plat estrella, no us podria contestar… tots li queden bons! A més, té un repertori de receptes extraordinari. D’altra banda, la cuina de la meva mare és la més equilibrada que conec; allò de les 5 racions de fruita i verdura al dia ho compleix amb escreix. Les amanides i la verdura són a taula a cada àpat.

De totes maneres, us preguntareu: i les postres? A casa els meus pares sempre s’ha menjat fruita o algun iogurt a tot estirar. Un cop a la setmana es menjava galetes d’una capsa assortida, que era la mateixa cada setmana fins que de tan remullades ja no en volia ningú… Per això sempre dic que la meva família no som llaminers!

Davant aquest panorama, he hagut de recordar les poques postres elaborades que ens feia ma mare. I parlant amb ella hem arribat a la conclusió que eren postres preparades amb fruita de temporada, com ara una macedònia o una magrana amb suc de taronja o bé aquestes que us presento avui. Segurament ara entendreu per què a casa les postres de les celebracions sempre les porto jo!

Preparació

  1. Talleu les maduixes i ruixeu-les amb una cullerada de vinagre i una de sucre.
  2. Deixeu-les macerar a la nevera un mínim de 2 h. Serviu-les ben fresquetes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Tallers al Mercat de la Vall d'Hebron

El Mercat de la Vall d’Hebron organitza una sèrie de tallers aquest estiu on podeu deixar anar tot el...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto