Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu la patata i ofegueu-la amb oli, a foc lent.
  2. Afegiu-hi els espàrrecs i els alls tendres a rodanxetes. Reserveu les puntes dels espàrrecs i els coells dels alls.
  3. Un cop cuit, retireu-ho tot i passeu-ho per un colador. Escorreu-ho bé d’oli.
  4. Bateu els ous per fer la truita i barregeu-hi el preparat. Poseu-ho en motllets individuals de silicona. Poseu-los al forn 7 min a 200 ºC. Deixeu-los refredar una mica i desemmotlleu-los.
  5. Serviu-los freds, amb una punteta d’espàrrec i els coells saltats amb oli i sal al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto