Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la llet d’ametlla: tritureu les ametlles amb l'aigua i deixeu-la reposar 2 h com a mínim. Coleu la llet per un drap ben fi esprement tot el suc.
  2. Per al menjar blanc: dissoleu la Maizena en un rajolí de llet d’ametlla freda. En un cassó al foc, escalfeu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, aparteu-ho del foc i deixeu infusionar les aromes una estona.
  3. Traieu la canyella i la pell de llimona, afegiu-hi la Maizena i torneu-ho a posar al foc, remenant-ho sense parar. Quane arrenqui a bullir i s’espesseixi, traieu-ho del foc i repartiu-ho en les cassoletes de servir.
  4. Tapeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: