Què cuinar La Vanguardia

Mercat de la Terra de Slow Food

Mercat de la Terra octubre 2016

Mercat de la Terra octubre 2016

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada entre productors i consumidors. Tindrà lloc cada dissabte als Jardins de les Tres Xemeneies, al barri del Poble-sec, com s’havia fet fins ara. Aquesta iniciativa ha estat ben acollida per part de la ciutadania, que un cop més ha demostrat estar conscienciada amb l’alimentació sostenible. Hi podeu trobar productes gastronòmics de tota mena, però sempre de productors locals i apostant per la qualitat.

L’objectiu és facilitar la compra sostenible i, per tant, els aliments del mercat són de proximitat, de qualitat, de temporada, amb un preu just i produïts de manera respectuosa amb el medi ambient. D’altra banda, és un espai de convivència ciutadana i es realitzen una sèrie de tallers, xerrades, show-cookings i altres activitats. També hi ha una àrea dedicada als més menuts, l’espai Slow Kids, que es complementa amb l’oferta musical. Cada dissabte d'aquest mes d'agost faran una sardinada al mercat que anirà acompanyada d'altres activitats.

Programació de setembre

  • 2 de setembre: sardinada i percussió de la mà de Sergi Shine.
  • 9 de setembre:degustació de varietats antigues de tomàquets del vallès.
  • 16 de setembre: música Swing al mercat.
  • 23 de setembre: cheese al Mercat de la Terra.
  • 30 de setembre: taller de Toni Romero de The Quotidian Cook. 

MÉS INFORMACIÓ

Mercats de la Terra
Slow Food BCN

Jardins de les Tres Xemeneies

Av. del Parallel, 49.

08004 Barcelona (Barcelonès)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto