Què cuinar La Vanguardia

Avui, les meves nebodes i jo hem preparat el sopar. Per postres, hem fet uns quadradets cruixents de xocolata i arròs inflat, fàcils, bons i molt vistosos.

Com que l’Aina i l’Olga ja són grans i són unes nenes molt espavilades, hem donat festa a tothom i hem decidit organitzar totes soles el sopar. Hem preparat un assortiment de canapès i unes minipizzes; també hem decorat la taula i hem escrit el menú en unes targetes… Total, que hem passat una tarda d’allò més entretingudes cuinant i preparant tot el ritual del sopar.

Per postres, he buscat una recepta fàcil que es pogués menjar al cap de poca estona de preparar-la i que s’adaptés al gust de les meves nebodes. Aquestes mossegades cruixents de xocolata han estat un èxit total!

Preparació

  1. Foneu en un cassó al foc la meitat de la mantega, 1 cullerada de mel i la xocolata blanca. Barregeu-hi la meitat de l’arròs inflat i esteneu la pasta dins un motlle rectangular d’uns 15 x 20 cm. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Repetiu el procediment amb la xocolata amb llet i esteneu-la sobre la capa de xocolata blanca. Deixeu-ho a la nevera fins que s’endureixi.
  3. Desemmotlleu-ho i talleu-ho a quadradets petits amb un ganivet de serra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto