Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Barregem la farina, l’ametlla en pols, el llevat químic, el coco i el sucre amb les clares d’ou i la mantega fosa. Ens quedarà una massa poc consistent.
  2. Col·loquem uns motlles de silicona petits sobre una safata de forn, per poder-los moure més fàcilment. Omplim els motlles amb la massa.
  3. Demanem ajuda a un adult per coure el pa de pessic a 200 ºC, durant 15 minuts. Quan passi aquest temps, ja el tindrem a punt per servir.

El consell

Com que per preparar aquesta recepta només fem servir les clares de l’ou, podem aprofitar els rovells per preparar unes altres postres, com, per exemple, un tiramisú de maduixa.

Si vols, pots acabar de decorar els pans de pessic amb una mica de sucre en pols o una mica de crema de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Parlem de mites alimentaris

La preocupació per la salut s’està expandint cada cop a més àmbits, sobretot en el món...

24 abr

Especial escabetx!

Els escabetxos són una forma tradicional de cuinar i conservar aliments a base de vinagre, espècies i...

24 abr

Taller de cuina de mercat

Si sou uns apassionats cuiners i cuineres que sempre busqueu descobrir nous plats, aquesta activitat us pot interessar....

25 abr

Foodies Experiences 2017

El 28 de febrer comença Foodies Experiences 2017, una trobada entre experts i professionals de la gastronomia...

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto