Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Barregeu la farina, l’ametlla en pols, el llevat químic, el coco i el sucre amb les clares d’ou i la mantega fosa. Quedarà una massa poc consistent.
  2. Col·loqueu uns motlles de silicona petits sobre una safata de forn, per poder-los moure més fàcilment. Ompliu els motlles amb la massa.
  3. Demaneu ajuda a un adult per coure el pa de pessic a 200 ºC, durant 15 min. Quan passi aquest temps, ja el tindreu a punt per servir.

El consell

Com que per preparar aquesta recepta només feu servir les clares de l’ou, podeu aprofitar els rovells per preparar unes altres postres, com per exemple un tiramisú de maduixa.

Si voleu, podeu acabar els pans de pessic amb una mica de sucre en pols o una mica de crema de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto