Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a daus. Ofegueu-les en una paella alta amb un raig d'oli d'oliva. Deixeu que l'albergínia es dauri bé, això li donarà un toc extra de gust a la pasta. Un cop daurada, empolseu-hi l'orenga.
  2. Incorporeu-hi l'all laminat i doneu-li un parell de voltes. Sense deixar que es dauri, afegiu-hi el tomàquet triturat i deixeu que se sofregeixi uns 20 min. Saleu-ho al gust. En l'últim moment, incorporeu-hi unes fulles d'alfàbrega ben picades.
  3. Mentre s'acaba de fer la salsa, poseu a coure la pasta seguint les instruccions del fabricant. Un cop cuita, reserveu una mica de l'aigua de cocció, que la posareu a la salsa.
  4. Escorreu la pasta i barregeu-la a la paella amb la pasta. Serviu-la immediatament acompanyada de formatge ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 jul

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

25 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona se celebrarà els dimarts, en comptes dels dissabtes, a partir del...

26 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

26 jul

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto