Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu les albergínies a daus. Ofegueu-les en una paella alta amb un raig d'oli d'oliva. Deixeu que l'albergínia es dauri bé, això li donarà un toc extra de gust a la pasta. Un cop daurada, empolseu-hi l'orenga.
  2. Incorporeu-hi l'all laminat i doneu-li un parell de voltes. Sense deixar que es dauri, afegiu-hi el tomàquet triturat i deixeu que se sofregeixi uns 20 min. Saleu-ho al gust. En l'últim moment, incorporeu-hi unes fulles d'alfàbrega ben picades.
  3. Mentre s'acaba de fer la salsa, poseu a coure la pasta seguint les instruccions del fabricant. Un cop cuita, reserveu una mica de l'aigua de cocció, que la posareu a la salsa.
  4. Escorreu la pasta i barregeu-la a la paella amb la pasta. Serviu-la immediatament acompanyada de formatge ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 mai

DVins: Mostra de vins i caves de proximitat

Agramunt acull la V Mostra de vins i caves de proximitat aquest 27 de maig, una mostra que busca donar a conèixer...

27 mai

Taller de paelles i arrossos imprescindibles

Una bona paella, platja, sol i calor són potser els elements més característics d’un estiu...

27 mai

I Fira de Productes Gurmet Catalans

Potser a hores d'ara no cal recordar la història de Jean Leon, però en farem cinc cèntims, perquè...

27-28 mai

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada Cuina 203

NO SÓN PAELLES, PERÒ ENS AGRADEN

  • És l'hora del vermut!
  • La cuina que saben fer (i que, a més, els agrada)

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto