Què cuinar La Vanguardia

Diumenge passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a Can Salas. Tot i ser molta colla, em feia il·lusió portar un pastís com a detall, encara que ja sabia que no en tindríem ni per començar…

La recepta original recomana fer el pastís en motlles individuals, però jo la vaig adaptar a un motlle gran, doblant-ne les quantitats i posant una base de pa de pessic a sota, per tal que semblés més un pastís d’aniversari. Tot i així, m’he quedat amb les ganes de fer la recepta tal qual, que ha de quedar molt ben presentat, és facilíssim i crec que sense la base de pa de pessic encara ha de quedar més bo. És d’aquells pastissos per repetir molts cops! Escric la recepta amb les meves quantitats i amb la meva estona de forn (més temps perquè era més gros i amb el motlle gran), però no dubteu que aquest el tornaré a fer ben aviat!

Preparació

  1. Poseu la base de pa de pessic o de galetes dins el motlle.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i torneu-ho a barrejar amb el túrmix.
  4. Coeu-ho 45 min al forn a 160 ºC (amb el forn preescalfat) i deixeu-lo refredar dins el forn. 
  5. Desemmotlleu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 mai

Taller: passeig per les vinyes catalanes

Sou uns apassionats del vi i voleu iniciar-vos en el món enològic? Us proposem una activitat ideal per...

25 mai

Taller de cuina italiana tradicional

En aquest taller podeu aprendre a preparar els menjars tradicionals de la cuina italiana. Receptes que van des...

25 mai

Tast'l Mercat a Martorelles

L’Ajuntament de Martorelles busca donar a conèixer els productes del seu mercat ambulant Esplanada Carrencà....

26 mai

Taller de pa sense gluten

Actualment hi ha molta gent que pateix intoleràncies alimentàries, com és el cas dels celíacs....

Portada Cuina 202

BOLS. TOT EN UN SOL PLAT

  • Truites
  • Te matcha

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto