Què cuinar La Vanguardia

Diumenge passat vam celebrar l’aniversari de l’àvia Antònia amb un dinar a Can Salas. Tot i ser molta colla, em feia il·lusió portar un pastís com a detall, encara que ja sabia que no en tindríem ni per començar…

La recepta original recomana fer el pastís en motlles individuals, però jo la vaig adaptar a un motlle gran, doblant-ne les quantitats i posant una base de pa de pessic a sota, per tal que semblés més un pastís d’aniversari. Tot i així, m’he quedat amb les ganes de fer la recepta tal qual, que ha de quedar molt ben presentat, és facilíssim i crec que sense la base de pa de pessic encara ha de quedar més bo. És d’aquells pastissos per repetir molts cops! Escric la recepta amb les meves quantitats i amb la meva estona de forn (més temps perquè era més gros i amb el motlle gran), però no dubteu que aquest el tornaré a fer ben aviat!

Preparació

  1. Poseu la base de pa de pessic o de galetes dins el motlle.
  2. Foneu la xocolata blanca al bany maria.
  3. Amb el túrmix, barregeu el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i torneu-ho a barrejar amb el túrmix.
  4. Coeu-ho 45 min al forn a 160 ºC (amb el forn preescalfat) i deixeu-lo refredar dins el forn. 
  5. Desemmotlleu-lo i reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto