Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 170 ºC, a dalt i a baix.
  2. Folreu el fons i els costats d'una cocota de 14 cm amb paper d'enfornar i unteu-ho amb una mica d'oli o mantega en esprai.
  3. Poseu un bol al bany maria i foneu la xocolata blanca. Una vegada fosa, retireu-la del bany maria.
  4. Afegeiu-hi el formatge i barregeu-ho bé, fins que no quedi cap grumoll.
  5. Separeu les clares dels rovells. Afegeiu els rovells a la crema i barregeu-ho bé.
  6. Munteu les clares a punt de neu ben ferm. Quan les tingueu, incorporeu-les a la crema. Primer, afegeiu-ne una tercera part i barregeu-ho amb una espàtula fent moviment envoltants. Quan s'hagi integrat, aboqueu-hi la resta de les clares i barregeu-ho suaument.
  7. Aboqueu la massa en la cocota i enforneu-la. Deixeu-la 15 min a 170 ºC, després abaixeu la temperatura a 160 ºC i deixeu-ho 15 min més. Finalment, apagueu el forn i deixeu el pastís dins el forn amb la porta tancada 15 min més.
  8. 8. Passat el temps, traieu-lo del forn, desemmotlleu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixeta.

Nota: si no teniu cocota, podeu utilitzar com a motlle qualsevol recipient de 14 cm de diàmetre que sigui apte per al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto