Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta brisa sobre un motlle desemmotllable d’uns 21 cm de diàmetre. Coeu-ho 15 min a 180 ºC amb el forn ja calent (va bé posar-hi uns cigrons secs a dins per tal d’evitar que s’infli la base i s’abaixin les parets de pasta brisa).
  2. Barregeu els rovells, la llet condensada, la ratlladura i el suc de llima. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 25 min a 180 ºC.
  3. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir el pastís.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: