Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a daus i salpebreu-los. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per enrossir els daus de pollastre en una cassola, amb un bon raig d’oli. Quan s’hagin enrossit, retireu-los i reserveu-los.
  2. Peleu el porro i talleu la part blanca ben menuda. Sofregiu-la lentament, amb un raig d’oli i mig gotet d’aigua, perquè no es cremi.
  3. Quan el porro hagi absorbit l’aigua i estigui lleugerament enrossit, afegiu-hi la salsa de tomàquet i espereu que tot plegat es confiti, uns 5 min, a foc lent.
  4. Espinyoleu els dàtils i poseu-los al sofregit, amb els anacards.
  5. Poseu-hi el pollastre i un raig generós de conyac.
  6. Espereu que s’evapori el conyac i afegiu-hi el brou de pollastre o l’aigua.
  7. Bulliu-ho uns 20 min, a foc mitjà, i ja ho podeu servir.

El consell

  • Els dàtils són superenergètics i van genial per recuperar forces després de fer exercici. A més, també són un bon nutrient per al cervell. Així que, quan tingueu una època de molta feina a l’escola, aprofiteu per portar-ne algun a la carmanyola.
  • Si voleu, en comptes de fer servir pollastre, podeu preparar la recepta amb gall dindi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto