Què cuinar La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu el pollastre a daus i salpebreu-los. Com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per enrossir els daus de pollastre en una cassola, amb un bon raig d’oli. Quan s’hagin enrossit, retireu-los i reserveu-los.
  2. Peleu el porro i talleu la part blanca ben menuda. Sofregiu-la lentament, amb un raig d’oli i mig gotet d’aigua, perquè no es cremi.
  3. Quan el porro hagi absorbit l’aigua i estigui lleugerament enrossit, afegiu-hi la salsa de tomàquet i espereu que tot plegat es confiti, uns 5 min, a foc lent.
  4. Espinyoleu els dàtils i poseu-los al sofregit, amb els anacards.
  5. Poseu-hi el pollastre i un raig generós de conyac.
  6. Espereu que s’evapori el conyac i afegiu-hi el brou de pollastre o l’aigua.
  7. Bulliu-ho uns 20 min, a foc mitjà, i ja ho podeu servir.

El consell

  • Els dàtils són superenergètics i van genial per recuperar forces després de fer exercici. A més, també són un bon nutrient per al cervell. Així que, quan tingueu una època de molta feina a l’escola, aprofiteu per portar-ne algun a la carmanyola.
  • Si voleu, en comptes de fer servir pollastre, podeu preparar la recepta amb gall dindi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22-24 set

37a Fira de Calella i l’Alt Maresme

Amb més de 30 anys d’història, la Fira de Calella i l’Alt Maresme s’ha convertit en...

24 set

'El Masnou, terra de mar' amb tast de vins

Descobriu el Masnou tot gaudint de la seva gastronomia amb l’itinerari “El Masnou, terra de mar”,...

24 set

Festes de la sega de l'arròs de les Terres de l'Ebre

Els municipis de la zona del delta de l’Ebre reten homenatge a la tradició pagesa del territori. Com...

24-25 set

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto