Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per fer la crema de calçots, poseu els caps dels escamarlans amb el brou de gallina i 8 calçots sencers. Deixeu-ho coure suaument uns 15 min. Traieu els caps dels escamarlans i afegiu-hi la pell de les tòfones.
  2. A banda, feu un roux amb 15 g de farina i 30 de mantega, o sigui, bateu-ho fins que la barreja arribi a tenir la consistència d’una beixamel lleugera. Passeu-ho per un triturador elèctric afegint-hi la resta de mantega (30 g).
  3. Lligueu la salsa de calçots amb la meitat d’aquesta massa. Agafeu 1 dl de la crema de calçots en una cassola i lligueu-la amb l’altra meitat de la massa per obtenir la consistència d’una beixamel espessa. Afegiu a aquesta beixamel les cues de 4 escamarlans saltats, els altres 8 calçots, la tòfona i els espàrrecs, tot tallat en daus de 8 mm.
  4. En el centre d’un quadrat de 15 x 15 cm de pasta de lasanya cuita disposeu dues culleres de crema de calçots i tanqueu les 4 puntes. Poseu els raviolis de cara avall en un plat fondo. Vesseu-hi la crema pel damunt. Obriu el ravioli i planteu-hi una cua d’escamarlà saltat, unes rodanxes de tòfona i, per decorar, una pinça d’escamarlà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

28 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

28 jul

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

29 jul

XV Festival de Música a les Vinyes

El poble medieval de Torre-ramona de Subirats es vesteix de gala les nits dels dies 22 i 29 de juliol per acollir...

29 jul

Diada del Musclo a Alcanar

A l’estiu els musclos és un dels productes més comuns. Omplen les paelles i formen part dels vermuts...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto