Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a l'ajoblanco: peleu els alls i deixeu-los ben nets. Escaldeu-los 3 vegades.
  2. Peleu el meló i trossegeu-lo. Barregu-lo amb la resta d'ingredients i tritureu-ho.
  3. Deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 h. En acabat, torneu-ho a triturar i coleu-ho pel tamís pressionant-lo molt. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Per als llagostins: peleu les cues dels llagostins i coeu-los en aigua i sal. Refresqueu-los ràpidament.
  5. Per al brou de llagostí: afegiu aigua mineral als caps i les pells que hem retirat dels llagostins. Bulliu-ho 5 min.
  6. Coleu-ho, afegiu-hi aigua mineral i bulliu-ho 5 min. Coleu-ho i reserveu-ho.
  7. Per a les xips d'all: feu làmines ben fines d'all i fregiu-les.
  8. Decanteu-ho sobre paper absorbent i reserveu-ho.
  9. Per a la guarnició de meló: talleu unes làmines rectangulars de meló i envaseu-les al buit. En el moment de servir-les, talleu-les en macedònia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto