Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el pa, els grans d’all, els tomàquets oberts per la meitat i la fruita seca. Poseu-ho al forn a 190 ºC, fins que els ingredients es torrin. Haureu de treure els ingredients progressivament: primer es torrarà la fruita seca, després el pa i els alls i, finalment, els tomàquets. El procés trigarà uns 20 min.
  2. Mentre es torren els ingredients del forn, poseu les nyores en remull en aigua tèbia. Deixeu-les que s’hidratin.
  3. Tritureu els ingredients del forn amb les nyores i un rajolí d’oli, que abocareu de manera constant i progressiva. Heu d’obtenir una crema espessa, de color ataronjat. Per rebaixar la densitat de la
  4. crema, afegiu-hi part de l’aigua del remull de les nyores.
  5. Corregiu-ne el punt de sal i afegiu-hi el vinagre. Coleu-ho amb un passador molt fi i repetiu l’operació fins a obtenir una salsa llisa i homogènia, amb una textura suau.
  6. Salteu lleugerament el contingut de la conserva. També podeu servir les angules a temperatura ambient, sobre una cullerada de romesco.

CONSELL
Si rebaixeu el romesco amb brou de verdures o aigua, podeu fer una sopa freda de romesco: serviu-la en un got de xopet acompanyada d’una torrada amb angules.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 nov

Enotast de novembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

18 nov

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto