Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu el pa, els grans d’all, els tomàquets oberts per la meitat i la fruita seca. Poseu-ho al forn a 190 ºC, fins que els ingredients es torrin. Haureu de treure els ingredients progressivament: primer es torrarà la fruita seca, després el pa i els alls i, finalment, els tomàquets. El procés trigarà uns 20 min.
  2. Mentre es torren els ingredients del forn, poseu les nyores en remull en aigua tèbia. Deixeu-les que s’hidratin.
  3. Tritureu els ingredients del forn amb les nyores i un rajolí d’oli, que abocareu de manera constant i progressiva. Heu d’obtenir una crema espessa, de color ataronjat. Per rebaixar la densitat de la
  4. crema, afegiu-hi part de l’aigua del remull de les nyores.
  5. Corregiu-ne el punt de sal i afegiu-hi el vinagre. Coleu-ho amb un passador molt fi i repetiu l’operació fins a obtenir una salsa llisa i homogènia, amb una textura suau.
  6. Salteu lleugerament el contingut de la conserva. També podeu servir les angules a temperatura ambient, sobre una cullerada de romesco.

CONSELL
Si rebaixeu el romesco amb brou de verdures o aigua, podeu fer una sopa freda de romesco: serviu-la en un got de xopet acompanyada d’una torrada amb angules.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto