Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu els tomàquets a daus. Poseu-los en una paella amb oli, afegiu-hi sal i 50 g de sucre. 
  2. Talleu les cebes a la juliana, ben fines, i coeu-les amb oli a foc lent fins que siguin toves i transparents. 
  3. Afegiu-hi els altres 50 g de sucre. 
  4. Tireu-hi mig vaset d’aigua i deixeu-la reduir fins que es torni a veure l’oli. 
  5. Traieu la polpa dels pebrots, prèviament escaldats en aigua calenta. Aixafeu-la en un morter amb el julivert i desfeu-ho tot amb oli. Escaldeu el bacallà i feu-ne els fulls tal com surten. 
  6. Feu una capa de ceba, una de tomàquet i una de fulls de bacallà. Repetiu l’operació i regueu-ho amb l’oli de pebrot i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto