Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu a escalivar al forn els pebrots, les albergínies i la ceba, tot untat amb oli i salpebrat, durant 1 h. Una vegada escalivats tots els vegetals, peleu-los, talleu-los a tires i salteu-los amb mantega. A continuació, afegiu-hi la crema de llet calenta i salpebreu-ho. Deixeu-ho reduir uns 10 min.
  2. Tritureu-ho tot amb la batedora elèctrica i passeu-ho per un colador xinès per tal d’aconseguir una crema ben fina.
  3. En una cassola col·loqueu el bacallà i cobriu-lo d’oli. Afegiu-hi els alls i les fulles de llorer. Coeu-ho durant 5 min a foc molt lent perquè no arrenqui el bull.
  4. Per servir el plat, col·loqueu primer la salsa; a sobre, poseu-hi el bacallà, i, després, decoreu-lo amb els alls confitats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

10 des

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

24 nov - 10 des

V Jornades del Romesco de Cambrils

Diversos restaurants de Cambrils ofereixen, del 24 de novembre al 10 de desembre, menús basats en el romesco,...

09-10 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

04 nov - 10 des

Jornades del Llagostí de la Ràpita 2017

Del 4 de novembre al 10 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto