Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la cansalada a daus, poseu-la a rostir en una cassola sense oli fins que deixi anar el greix i es torri. Afegiu-hi la cansalada i la botifarra blanca tallada. Afegiu-hi la picada i deixeu-ho guisar 20 min.
  2. Mentrestant, poseu la fruita seca a marinar amb moscatell i reserveu-ho.
  3. Peleu la poma, talleu-la a quarts i salteu-la amb la mantega i el sucre cremat. Quan ja tingueu el guisat a punt, afegiu-hi la fruita seca amb el moscatell i deixeu-ho reduir.
  4. Afegiu-hi la botifarra negra tallada, els espinacs i la poma, i deixeu-ho 5 min més.
  5. A part, en una cassola poseu l’oli en fred, els alls, la ceba i els bitxos i poseu-ho a bullir. Un cop arrenqui el bull, deixeu que els alls es confitin; al cap de 5-6 min, afegiu-hi el bacallà i retireu-ho del foc. Espereu que el bacallà agafi temperatura i aleshores ja ho podreu servir. Poseu la catalana al fons del plat i al damunt el bacallà confitat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto