Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al gall: talleu el gall a quarts, salpebreu-los i marqueu-los en oli.
  2. Un cop marcats, retireu-los. Tot seguit, afegiu-hi els alls, la ceba i l’espígol, i estofeu-ho.
  3. Un cop estofada la ceba, reduïu-la amb el vi blanc i, tot seguit, afegiu-hi el gall, cobriu-ho d’aigua i poseu-ho a bullir.
  4. Quan sigui cuit, desfeu la carn i guardeu-la. 
  5. Per a les prunes: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir fins que s’hidratin.
  6. Per als pinyons: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir lentament fins que no quedi aigua. 
  7. Per al paté: tritureu els ous amb el fetge i coleu-ho amb un colador fi.
  8. Un cop colat, afegiu-hi tots els ingredients restants i tritureu-ho.
  9. Poseu el resultat en motlles i coeu-ho a 110 ºC durant 40 min. 
  10. Preparació: agafeu la mantellina i estireu-la. D’altra banda, traieu el pinyol de les prunes i farciu-les amb el paté (serà el centre del bombó).
  11. Agafeu la meitat de pit i pota del gall i feu-ne una pilota amb el centre de la pruna farcida.
  12. Quan la pilota estigui feta, emboliqueu-la amb la mantellina de porc i poseu-la al forn a 180 ºC durant 5 min.
  13. Per a la salsa: feu servir el brou de la cocció i afegiu-hi una picada clàssica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto