Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al gall: talleu el gall a quarts, salpebreu-los i marqueu-los en oli.
  2. Un cop marcats, retireu-los. Tot seguit, afegiu-hi els alls, la ceba i l’espígol, i estofeu-ho.
  3. Un cop estofada la ceba, reduïu-la amb el vi blanc i, tot seguit, afegiu-hi el gall, cobriu-ho d’aigua i poseu-ho a bullir.
  4. Quan sigui cuit, desfeu la carn i guardeu-la. 
  5. Per a les prunes: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir fins que s’hidratin.
  6. Per als pinyons: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir lentament fins que no quedi aigua. 
  7. Per al paté: tritureu els ous amb el fetge i coleu-ho amb un colador fi.
  8. Un cop colat, afegiu-hi tots els ingredients restants i tritureu-ho.
  9. Poseu el resultat en motlles i coeu-ho a 110 ºC durant 40 min. 
  10. Preparació: agafeu la mantellina i estireu-la. D’altra banda, traieu el pinyol de les prunes i farciu-les amb el paté (serà el centre del bombó).
  11. Agafeu la meitat de pit i pota del gall i feu-ne una pilota amb el centre de la pruna farcida.
  12. Quan la pilota estigui feta, emboliqueu-la amb la mantellina de porc i poseu-la al forn a 180 ºC durant 5 min.
  13. Per a la salsa: feu servir el brou de la cocció i afegiu-hi una picada clàssica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto