Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al gall: talleu el gall a quarts, salpebreu-los i marqueu-los en oli.
  2. Un cop marcats, retireu-los. Tot seguit, afegiu-hi els alls, la ceba i l’espígol, i estofeu-ho.
  3. Un cop estofada la ceba, reduïu-la amb el vi blanc i, tot seguit, afegiu-hi el gall, cobriu-ho d’aigua i poseu-ho a bullir.
  4. Quan sigui cuit, desfeu la carn i guardeu-la. 
  5. Per a les prunes: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir fins que s’hidratin.
  6. Per als pinyons: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir lentament fins que no quedi aigua. 
  7. Per al paté: tritureu els ous amb el fetge i coleu-ho amb un colador fi.
  8. Un cop colat, afegiu-hi tots els ingredients restants i tritureu-ho.
  9. Poseu el resultat en motlles i coeu-ho a 110 ºC durant 40 min. 
  10. Preparació: agafeu la mantellina i estireu-la. D’altra banda, traieu el pinyol de les prunes i farciu-les amb el paté (serà el centre del bombó).
  11. Agafeu la meitat de pit i pota del gall i feu-ne una pilota amb el centre de la pruna farcida.
  12. Quan la pilota estigui feta, emboliqueu-la amb la mantellina de porc i poseu-la al forn a 180 ºC durant 5 min.
  13. Per a la salsa: feu servir el brou de la cocció i afegiu-hi una picada clàssica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto