Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al gall: talleu el gall a quarts, salpebreu-los i marqueu-los en oli.
  2. Un cop marcats, retireu-los. Tot seguit, afegiu-hi els alls, la ceba i l’espígol, i estofeu-ho.
  3. Un cop estofada la ceba, reduïu-la amb el vi blanc i, tot seguit, afegiu-hi el gall, cobriu-ho d’aigua i poseu-ho a bullir.
  4. Quan sigui cuit, desfeu la carn i guardeu-la. 
  5. Per a les prunes: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir fins que s’hidratin.
  6. Per als pinyons: poseu tots els ingredients en una olla i feu-los bullir lentament fins que no quedi aigua. 
  7. Per al paté: tritureu els ous amb el fetge i coleu-ho amb un colador fi.
  8. Un cop colat, afegiu-hi tots els ingredients restants i tritureu-ho.
  9. Poseu el resultat en motlles i coeu-ho a 110 ºC durant 40 min. 
  10. Preparació: agafeu la mantellina i estireu-la. D’altra banda, traieu el pinyol de les prunes i farciu-les amb el paté (serà el centre del bombó).
  11. Agafeu la meitat de pit i pota del gall i feu-ne una pilota amb el centre de la pruna farcida.
  12. Quan la pilota estigui feta, emboliqueu-la amb la mantellina de porc i poseu-la al forn a 180 ºC durant 5 min.
  13. Per a la salsa: feu servir el brou de la cocció i afegiu-hi una picada clàssica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto