Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al borratxo: munteu les clares amb el sucre i afegiu-hi els sòlids prèviament barrejats. 
  2. Barregeu-ho amb una llengua pastissera. Poseu-ho en un motlle fent un gruix de 2 cm i coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC perquè quedi un pa de pessic humit per dins i torrat per fora. 
  3. Per al cremós: poseu a bullir la nata i la llet. Afegiu-ho als rovells, mescleu-ho i escaldeu-ho coent-ho a 85 ºC (crema anglesa) al bany maria. Quan encara estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata picada i emulsioneu-ho tot amb el túrmix. Deixeu-ho refredar a la nevera. 
  4. Per al bany de licor d’ametlles: barregeu els dos ingredients.
  5. Muntatge: talleu el borratxo a daus de 5 x 5 cm i banyeu-lo amb el bany d’ametlles. Poseu-lo al centre del plat amb una quenelle del cremós al damunt i, amb una mànega de pastisseria, col·loqueu-hi el gelat al costat. Acabeu-ho amb grans de fava de cacau picada i praliné.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto