Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Comenceu preparant un brou. Peleu les gambes i reserveu-ne els cossos. En una cassola poseu els caps i les closques de les gambes amb un bon raig d’oli i un parell de grans d’all tallats de qualsevol manera. Feu-ho coure a foc alt un parell de minuts. Afegiu-hi una ceba tallada de qualsevol manera i ho deixeu coure uns 10 min a foc baix. Afegiu-hi un tomàquet tallat també de qualsevol manera amb un polsim de sucre i les herbes aromàtiques: una fulla de llorer i una branca de romaní. Deixeu coure el conjunt, a foc baix, 10 min més. Cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 20 min més, també a foc lent. Passeu-ho pel xinès prement-ho bé i reserveu el brou.
  2. Feu una picada amb una galeta, les avellanes, un raig d’anís sec, el julivert, una mica de pebre negre i pebre vermell i ho reserveu.
  3. En una altra cassola amb un bon raig d’oli, enrossiu les botifarres tallades a daus i les reserveu. En la mateixa cassola, sofregiu a foc lent durant 7-8 min l’altra ceba que haureu picat. Afegiu-hi un tomàquet ratllat amb una mica de sucre i deixeu que cogui també 7-8 min. Poseu una cullerada de farina i ho coeu tot. Afegiu-hi les botifarres i ho cobriu amb el brou de gambes. Feu-ho coure tot 10 min. Quan manqui un minut per acabar la cocció, afegiu-hi els cossos de les gambes que teníeu pelats. Afegiu també al guisat la picada que teníeu reservada i coeu-ho un parell de minuts més.
  4. Barregeu-ho tot bé i ho serviu.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: