Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la fruita a daus de 2 x 2 cm i inseriu-los en una broqueta. Podeu fer servir la fruita que més us agradi. En aquest cas, us proposem mango, pinya, kiwi i maduixes.
  2. En un recipient, bateu els rovells d'ou amb la polpa de mig canonet de vainilla i el sucre. Munteu la crema sabaiona amb unes varetes elèctriques al bany maria durant uns 10 min, fins que la barreja quedi ben espessa.
  3. Cobriu la fruita amb aquesta barreja i gratineu-ho amb un bufador de cuina -també ho podeu fer amb una salamandra o, si no teniu cap d'aquests aparells a l'abast, amb un cop de forn curt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: