Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una olla a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d’un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. En la mateixa aigua de bullir la pasta, bulliu la cranca 30 min. Una vegada cuita –el temps dependrà de la mida–, deixeu-la refredar i, amb cura, trenqueu-ne la closca i aneu-ne traient tota la carn. Esmicoleu-la.
  3. Piqueu l’albergínia ben fina.
  4. Escaldeu el tomàquet. Refredeu-lo, peleu-lo i traieu-ne les granes. Talleu-lo a daus petits. Feu el mateix amb la remolatxa cuita.
  5. Peleu l’escalunya i talleu-la ben fina.
  6. Prepareu la maionesa de porradell: en un bol, poseu-hi els rovells, el suc de mitja llima i un pols de sal. Barregeu-ho bé i aneu-hi afegint 200 ml d’oli d’oliva. Una vegada tingueu la maionesa ben emulsionada, afegiu-hi el porradell picat molt finament.
  7. En un bol, barregeu-hi l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, la carn de la cranca, l’escalunya, un pols de sal, el porradell picat i la maionesa. Mescleu-ho bé.
  8. Formeu els canelons i poseu-los amb els enciams. Amaniu-los amb una vinagreta d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i mostassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto