Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu una olla a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les làmines de pasta i deixeu-les coure. Refredeu-les en aigua freda i poseu-les al damunt d’un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. En la mateixa aigua de bullir la pasta, bulliu la cranca 30 min. Una vegada cuita –el temps dependrà de la mida–, deixeu-la refredar i, amb cura, trenqueu-ne la closca i aneu-ne traient tota la carn. Esmicoleu-la.
  3. Piqueu l’albergínia ben fina.
  4. Escaldeu el tomàquet. Refredeu-lo, peleu-lo i traieu-ne les granes. Talleu-lo a daus petits. Feu el mateix amb la remolatxa cuita.
  5. Peleu l’escalunya i talleu-la ben fina.
  6. Prepareu la maionesa de porradell: en un bol, poseu-hi els rovells, el suc de mitja llima i un pols de sal. Barregeu-ho bé i aneu-hi afegint 200 ml d’oli d’oliva. Una vegada tingueu la maionesa ben emulsionada, afegiu-hi el porradell picat molt finament.
  7. En un bol, barregeu-hi l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, la carn de la cranca, l’escalunya, un pols de sal, el porradell picat i la maionesa. Mescleu-ho bé.
  8. Formeu els canelons i poseu-los amb els enciams. Amaniu-los amb una vinagreta d’oli d’oliva, vinagre de Mòdena i mostassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto