Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum. Incorporeu-hi l’ou i, finalment, la farina. Deixeu-ho reposar 2 h. Estireu-ho i repartiu-ho en motlles individuals. Poseu-ho a coure al forn 5 min a 180 ºC tapat amb paper d’alumini i cigrons per fer pes i que no pugi. Retireu els cigrons i l’alumini, i deixeu-ho coure 3 min més.
  2. Per a la crema: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum, afegiu-hi la farina d’ametlles, el brandi, la llet i, finalment, l’ou. Repartiu-ho al fons de les cassoletes i enforneu-ho 8 min a 180 ºC.
  3. Per a la compota: talleu les maduixes a quadradets petits, barregeu-les amb els altres ingredients i poseu-ho a coure 10-15 min. Repartiu-ho en les cassoletes encara calentes.
  4. Muntatge: serviu-les encara calentes amb gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

25 feb

Festa del Xató de Vilafranca 2018

El xató és un plat molt preuat arreu de Catalunya i forma part de la cultura gastronómica de l’Alt...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto