Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la cassoleta: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum. Incorporeu-hi l’ou i, finalment, la farina. Deixeu-ho reposar 2 h. Estireu-ho i repartiu-ho en motlles individuals. Poseu-ho a coure al forn 5 min a 180 ºC tapat amb paper d’alumini i cigrons per fer pes i que no pugi. Retireu els cigrons i l’alumini, i deixeu-ho coure 3 min més.
  2. Per a la crema: bateu la mantega amb el sucre i la sal fins que dobli el volum, afegiu-hi la farina d’ametlles, el brandi, la llet i, finalment, l’ou. Repartiu-ho al fons de les cassoletes i enforneu-ho 8 min a 180 ºC.
  3. Per a la compota: talleu les maduixes a quadradets petits, barregeu-les amb els altres ingredients i poseu-ho a coure 10-15 min. Repartiu-ho en les cassoletes encara calentes.
  4. Muntatge: serviu-les encara calentes amb gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto