Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la planxa: munteu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats. Incorporeu-hi l’ametlla en pols. Estireu la massa, que ha de tenir un gruix d’1 cm, i coeu-la al forn 5 min a 180 ºC. 
  2. Per a la mousse: bulliu la nata i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu-hi bocins de xocolata i deixeu-los fondre. Afegiu-hi els rovells. Munteu les clares amb el sucre a punt de neu. Barregeu-ho tot. 
  3. Per al crumble: barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar 1 h. 
  4. Estireu la massa, que ha de tenir un gruix de mig cm, i coeu-la al forn 10 min a 160 ºC. Deixeu-la refredar i esmicoleu-la. 
  5. Per al núvol: poseu a coure tots els ingredients fins que arrenqui el bull i feu escuma amb un batedor. 
  6. Talleu la planxa de xocolata per fer el cilindre, cobriu-lo amb la mousse i afegiu-hi a banda i banda el crumble i el núvol. Opcionalment, acabeu-ho amb una flor de borratja.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: