Preparació
- Per a la planxa: munteu els ous amb el sucre. Afegiu-hi la farina i el cacau tamisats. Incorporeu-hi l’ametlla en pols. Estireu la massa, que ha de tenir un gruix d’1 cm, i coeu-la al forn 5 min a 180 ºC.
- Per a la mousse: bulliu la nata i, quan arrenqui el bull, pareu el foc i tireu-hi bocins de xocolata i deixeu-los fondre. Afegiu-hi els rovells. Munteu les clares amb el sucre a punt de neu. Barregeu-ho tot.
- Per al crumble: barregeu tots els ingredients i deixeu-los reposar 1 h.
- Estireu la massa, que ha de tenir un gruix de mig cm, i coeu-la al forn 10 min a 160 ºC. Deixeu-la refredar i esmicoleu-la.
- Per al núvol: poseu a coure tots els ingredients fins que arrenqui el bull i feu escuma amb un batedor.
- Talleu la planxa de xocolata per fer el cilindre, cobriu-lo amb la mousse i afegiu-hi a banda i banda el crumble i el núvol. Opcionalment, acabeu-ho amb una flor de borratja.