Què cuinar La Vanguardia

Aquesta coca l’he fet per aprofitar una mica de pasta de full que em sobrava d’una altra recepta. És una d’aquelles receptes 'resultones': fàcil, ràpida i amb un resultat deliciós. A més, té moltíssimes variants en funció del farcit que s’hi posa: cabell d’àngel, crema pastissera, llardons, Nocilla, melmelada…

I és idèntica a la típica coca de llardons de Sant Joan! De manera que a partir d’ara s’ha acabat això de gastar-se un dineral a les pastisseries comprant coques per Sant Joan… Que a vegades ens fan pagar el seu pes en or!

Preparació

  1. Partiu per la meitat la làmina de pasta de full. Estireu-ne una part sobre una plata recoberta amb paper de forn. Escampeu-hi per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant.
  2. Pinteu el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell. Cobriu-la amb l’altra mitja làmina de pasta de full i marqueu tota la vora amb una forquilla per tal d’enganxar les dues capes. Punxeu una mica la pasta de full per tal que no s’infli, pinteu-la amb la resta d’ou batut i empolseu-la amb sucre i pinyons. Coeu la coca al forn a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min. Les quantitats de cabell d’àngel, sucre i pinyons van al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

17 nov

Xerrada i tast del vi ecològic

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Vi ecològic d'A Taula

El vi ecològic va guanyant terreny en cellers i taules. Des del Celler Tuets, al capdavant del qual trobem...

17 nov

Tast de vi ecològic d'A Taula!

Per celebrar el desè aniversari, A Taula! organitza diferents tastos de vins, i en aquesta ocasió ho...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto