Què cuinar La Vanguardia

Aquesta coca l’he fet per aprofitar una mica de pasta de full que em sobrava d’una altra recepta. És una d’aquelles receptes 'resultones': fàcil, ràpida i amb un resultat deliciós. A més, té moltíssimes variants en funció del farcit que s’hi posa: cabell d’àngel, crema pastissera, llardons, Nocilla, melmelada…

I és idèntica a la típica coca de llardons de Sant Joan! De manera que a partir d’ara s’ha acabat això de gastar-se un dineral a les pastisseries comprant coques per Sant Joan… Que a vegades ens fan pagar el seu pes en or!

Preparació

  1. Partiu per la meitat la làmina de pasta de full. Estireu-ne una part sobre una plata recoberta amb paper de forn. Escampeu-hi per sobre el cabell d’àngel, deixant un marge d’un dit a tot el voltant.
  2. Pinteu el marge amb ou batut amb l’ajut d’un pinzell. Cobriu-la amb l’altra mitja làmina de pasta de full i marqueu tota la vora amb una forquilla per tal d’enganxar les dues capes. Punxeu una mica la pasta de full per tal que no s’infli, pinteu-la amb la resta d’ou batut i empolseu-la amb sucre i pinyons. Coeu la coca al forn a 190 ºC fins que sigui daurada, uns 30 min. Les quantitats de cabell d’àngel, sucre i pinyons van al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 set

3a Fira Gastronòmica del Geoparc

El Geoparc de la Catalunya Central celebra des de fa tres anys la seva fira gastronòmica, una proposta que...

23 set

Cicle Enocultura't al Mas Comtal

És temps de verema a les vinyes catalanes i els pagesos van per feina. L’enologia forma part de la cultura...

23 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

23-24 set

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto