Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas una cullerada de cigrons cuits. Introduïu en el vas el cistell amb els ossos, la carn i la cansalada. Aboqueu-hi aigua fins a completar els 2 l (1 cm per sota de la vora de la cistella) i la culleradeta de sal. Programeu 60 min, 100 ºC, velocitat 1.
  2. Emboliqueu en paper d'alumini la botifarra i el xoriço. Poseu en el recipient Varoma els cigrons, les verdures, el pollastre, la botifarra i el xoriço. Quan acabi el temps programat, situeu el recipient Varoma en la seva posició i programeu 40 min, temperatura Varoma, velocitat 1. Traieu el recipient Varoma i reserveu-ho.
  3. Feu servir l'osca de l'espàtula per treure el cistell. Coleu el brou. Col·loqueu en una safata la carn, el pernil, l'os (si té moll), la cansalada, el pollastre, la botifarra i el xoriço, tot partit en 2 o 3 trossos. Manteniu-ho calent.
  4. Ofegueu la col: poseu al vas els alls i l'oli i programeu 4 s, velocitat 6.
  5. Amb l'espàtula, baixeu les restes d'all de la tapa i de l'interior del vas cap a les fulles i programeu 4 min, 100 ºC, velocitat 1.
  6. Afegiu-hi la col cuita i el pebre vermell. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat cullera. Traieu-ho i reserveu-ho en una altra safata amb els cigrons i les verdures. Manteniu-ho calent.
  7. Poseu en el vas el brou colat, afegiu-hi aigua fins a la marca d'1 l i programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1.
  8. Afegiu-hi els fideus i la menta. Programeu 5 min, 100 ºC, velocitat 1. Aboqueu-ho a la sopera i serviu-ho. 

Nota: podeu servir la sopa i presentar les safates de carn i verdures a la vegada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

28 abr

I Mercats Paral·lels

El Parc de les Tres Xemeneies del Poble-sec acull la primera edició dels Mercats Paral·lels, fruit de...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto