Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu els conills amb l’ajuda d’una punta de cuina. Resulta més fàcil desossar els lloms, i així, opcionalment, podeu reservar-ne les cuixes per fer una recepta d’arròs.
  2. Feu una picada barrejant les prunes amb les panses, els pinyons i el pernil, finament picats; ompliu els lloms de conill desossats amb aquesta barreja i lligueu-los amb un fil.
  3. Fregiu el conill en una paella amb un raig d’oli d’oliva, fins que es dauri. Salpebreu-lo i acabeu-lo de rostir al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. A la mateixa paella, salteu uns bolets de temporada per acompanyar el conill.
  5. Quan els bolets estiguin llestos, afegiu 1/2 got de vi blanc a la paella, deixeu que redueixi i salseu-hi el conill.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

Uriçada popular

La campanya gastronòmica dels Uriços de Sant Feliu de Guíxols celebra un dels moments més esperats...

17 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

17 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

19 feb

Taller de ferments

De 19.30 a 21.30 h Professor: Alex Pirla (Prabhu Sukh) Aquest taller té classes teòriques i pràctiques,...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto