Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Desosseu els conills amb l’ajuda d’una punta de cuina. Resulta més fàcil desossar els lloms, i així, opcionalment, podeu reservar-ne les cuixes per fer una recepta d’arròs.
  2. Feu una picada barrejant les prunes amb les panses, els pinyons i el pernil, finament picats; ompliu els lloms de conill desossats amb aquesta barreja i lligueu-los amb un fil.
  3. Fregiu el conill en una paella amb un raig d’oli d’oliva, fins que es dauri. Salpebreu-lo i acabeu-lo de rostir al forn, 10 min, a 180 ºC.
  4. A la mateixa paella, salteu uns bolets de temporada per acompanyar el conill.
  5. Quan els bolets estiguin llestos, afegiu 1/2 got de vi blanc a la paella, deixeu que redueixi i salseu-hi el conill.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto