Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En un bol, barregeu les farines i la sal. Reserveu-ho. Talleu a els nabius i els anacards a trossets. Reserveu-los.
  2. En un bol, bateu la mantega i el formatge a potència màxima, 2 min. És important que estiguin tous, a temperatura ambient. Afegiu-hi el sucre i continueu batent-ho 2 min més.
  3. Abaixeu la potència de la batedora i incorporeu-hi els nabius i els anacards. Mescleu-ho i afegiu-hi la resta d’ingredients. Dividiu la massa en dues parts i formeu dos xurros de 3 cm de diàmetre.
  4. Emboliqueu la mescla amb paper film i deixeu-la reposar com a mínim 2 h, a la nevera. Escalfeu el forn a 180 ºC. Talleu els xurros formant galetes d’uns 0,5 cm d’alt.
  5. Poseu les galetes al forn, ben calent, 12 min. En treure-les del forn, col·loqueu-les en una graella i deixeu-les refredar. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto