Què cuinar La Vanguardia

Per al sopar d’avui a casa els pares he preparat aquesta senzilla crema de préssec, fàcil però molt 'resultona'.

La recepta me la va passar l’Anna de la Vila, una assídua del meu blog. A ella li va passar una veïna i és d’aquelles receptes que circulen de l’un a l’altre perquè són fàcils i tenen l’èxit assegurat. Com que no necessita forn, m’he decidit a provar-la i us la recomano. Moltes gràcies, Anna! Pel meu gust, la crema queda un pèl dolça; si no sou gaire llaminers, en lloc del pot sencer de llet condensada és millor posar la meitat de llet condensada i la meitat de llet evaporada.

Preparació

  1. Tritureu tots els ingredients amb el túrmix, repartiu-ho a les copes i reserveu la crema a la nevera fins al moment de servir-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 nov

Rebosteria compromesa d'A Taula

En aquest taller podeu aprendre a preparar postres i pastissos mentre reflexioneu sobre sostenibilitat, tradició...

21 nov

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

22 nov

Taller de fondue i maridatge amb vins d'A Taula!

A Taula! Cicle de cultura i gastronomia celebra 10 anys divulgant la cultura gastronòmica i els bons...

23 nov

Hàbits saludables amb A Taula!

Una de les activitats organitzades per celebrar el desè aniversari d'A Taula! està dedicada a la cuina...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto