Consells de cuina La Vanguardia

Per l’aniversari del meu germà gran, el Guillem, vaig fer aquest pastís. Queda molt suau i cremós, amb un gust de canyella i llimona que recorda totalment l’arròs amb llet. A casa no som gens aficionats a l’arròs amb llet, però fet d’aquesta manera ens va agradar molt. Pres ben fresquet entra divinament… això sí, atipa moltíssim!

La recepta original estava pensada per fer amb Thermomix, però es pot fer perfectament sense aquest robot de cuina. D’altra banda, la quantitat de sucre que diu la recepta original és excessiva, jo en vaig posar menys i encara el vaig trobar dolç! La recepta que he escrit jo és per fer-la sense Thermomix, així la pot fer tothom.

Preparació

  1. Polvoritzeu l’arròs amb un molinet de cafè ben net (també es pot fer amb farina d’arròs ja polvoritzada).
  2. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients, excepte la gelatina. Coeu-ho en un cassó al foc durant 17 min, remenant-ho constantment per tal que no s’enganxi.
  3. Mentrestant, remulleu la gelatina en aigua freda i, passats els 17 min, dissoleu-la a l’arròs encara calent. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho refredar. Serviu-ho ben fresquet de la nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto