Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les nous de macadàmia, procurant que quedin una mica gruixudes.
  2. Poseu-les en un recipient, afegiu-hi el cacau en pols i barregeu-ho.
  3. Afegiu-hi l’atzavara i barregeu-ho fins a aconseguir una textura homogènia.
  4. Peleu les peres i ratlleu-les en forma de palla.

MUNTATGE

  1. En un plat, poseu un motlle sense fons, ompliu-lo amb la barreja de les delícies de cacau i formeu una galeta.
  2. Traieu el motlle i afegiu-hi per sobre les peres ratllades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: