Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu tots els espàrrecs i coeu-los amb aigua salada 6 min si són grossos. Refredeu-los amb aigua gelada. Talleu-los a trossos de 6 cm.
  2. Renteu les sípies i talleu-ne els cossos en dos. Pel costat de la pell feu amb un ganivet unes incisions per evitar que la sípia s’enrotlli.
  3. Peleu els escamarlans deixant la cua sense carcassa.
  4. Afegiu-hi sucre, sal i oli al suc de fruita de la passió. Bateu-ho fins que es lligui i passeu-ho per un colador xinès.
  5. Salteu els espàrrecs en una paella amb unes gotes d’oli, retireu-los del foc i afegiu-hi el porradell picat.
  6. En la mateixa paella poseu la sípia i l’escamarlà, que traureu ràpidament perquè la carn en el centre quedi poc feta. Deixeu daurar la sípia, traieu-la del foc i saleu-la.
  7. Poseu al centre d’un plat els espàrrecs calents; a sobre, la cua d’escamarlà i la sípia, i regueu-ho amb la vinagreta de fruita de la passió. Acabeu-ho amb unes gotes de salsa de tinta i decoreu-ho amb una pinça d’escamarlà i fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto