Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu tots els espàrrecs i coeu-los amb aigua salada 6 min si són grossos. Refredeu-los amb aigua gelada. Talleu-los a trossos de 6 cm.
  2. Renteu les sípies i talleu-ne els cossos en dos. Pel costat de la pell feu amb un ganivet unes incisions per evitar que la sípia s’enrotlli.
  3. Peleu els escamarlans deixant la cua sense carcassa.
  4. Afegiu-hi sucre, sal i oli al suc de fruita de la passió. Bateu-ho fins que es lligui i passeu-ho per un colador xinès.
  5. Salteu els espàrrecs en una paella amb unes gotes d’oli, retireu-los del foc i afegiu-hi el porradell picat.
  6. En la mateixa paella poseu la sípia i l’escamarlà, que traureu ràpidament perquè la carn en el centre quedi poc feta. Deixeu daurar la sípia, traieu-la del foc i saleu-la.
  7. Poseu al centre d’un plat els espàrrecs calents; a sobre, la cua d’escamarlà i la sípia, i regueu-ho amb la vinagreta de fruita de la passió. Acabeu-ho amb unes gotes de salsa de tinta i decoreu-ho amb una pinça d’escamarlà i fulles de bleda vermella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto