Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu l’escarola. Centrifugueu-la fins que quedi sense aigua. Lamineu la meitat dels alls i poseu-los en una cassola amb oli fred. Quan tinguin un color torrat uniforme, retireu-los i poseu-los en un plat amb paper.
  2. Amb el mateix oli, afegiu-hi la resta d’all sencer i, a poc a poc, coeu-los fins que estiguin negres o gairebé negres. El bacallà, talleu-lo a daus petits, d’1,5 x 1,5 cm, aproximadament, i amaniu-los amb un raig d’oli i una mica de pell de mandarina ratllada. Si l’oli de l’all és massa fort per al vostre gust, afegiu-ne de cru.
  3. La mandarina, peleu-la, traieu-li la part blanca i separeu-ne els grills.
  4. Muntatge: en un plat, poseu una base d’escarola; a sobre, trossos de bacallà i trossos de mandarina. A sobre, una capa d’escarola i bacallà i mandarina, respectivament. Acabeu-ho amb quatre làmines d’all torrat i amaniu-ho amb l’oli, el vinagre i sal, al vostre gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Aquesta setmana

22 ago

'Sopar' la gran obra d'art

L’artista contemporani David Ymbernon presenta una exposició i obra de cuina escènica amb la col·laboració...

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto