Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per fer la brandada de bacallà, confiteu un tros de bacallà ('Gadus morhua') amb la seva pell, mig gra d'all tallat petit, la llet, la crema de llet i un pessic de pebre. Deixeu-ho confitar a foc suau durant 20 min i tritureu-ho amb un túrmix.
  2. Bulliu els melonets 'al dente'.
  3. En un cassó i a foc molt suau, barregeu la brandada i els melonets. Rectifiqueu-ho de sal.
  4. Per emplatar, poseu una culleradeta de picada mediterrània a sobre i afegiu-hi els brots de pèsol i col llombarda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: