Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al suc de rostit: escalfeu una cassola i daureu-hi el pollastre, salpebreu-lo i afegiu-hi la ceba. Tapeu-ho i feu-ho coure a foc lent, girant el pollastre de tant en tant per evitar que es cremi. Un cop daurada la ceba, afegiu-hi l’all i el tomàquet, tapeu-ho i deixeu que es torni a daurar tot. 
  2. Mulleu-ho amb brandi i vi ranci, evaporeu l’alcohol i mulleu-ho amb una mica d’aigua. Afegiu-hi la canyella i el llorer, deixeu-ho coure 10 min i després recupereu les cebes. 
  3. Reserveu el pollastre per a una altra preparació. Tritureu el suc de la cocció fins que aconseguiu un puré fi. Coleu-lo i salpebreu-lo.
  4. Rostiu el gall de Sant Pere pel costat de la pell i serviu-lo sobre el suc del rostit i la ceba que heu caramel·litzat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto