Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la cola amb el rom, l’angostura i les gotes de suc de llimona.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda, escalfeu una petita part del cubalibre i diluïu-hi la gelatina hidratada. Barregeu-ho bé amb varetes i aneu-hi afegint a poc a poc la resta del cubalibre. Poseu-ho en motlles de silicona. Un cop freds, guardeu-los a la nevera unes hores fins que estiguin ben quallats.
  3. Barregeu el iogurt amb el sucre. Poseu una base de iogurt, a sobre la gelatina de cubalibre, unes groselles i pela de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: