Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu la llebre de pell i vísceres. Reserveu-ne el fetge, el cor i la sang. Desosseu-la completament. Marineu la carn de la llebre amb vi, verdures i herbes aromàtiques 24 h. 
  2. Amb els ossos, feu-ne una salsa (rostiu els ossos i poseu-los a bullir en aigua i amb verdures). 
  3. Per al farcit: passeu tots els ingredients per la màquina picadora. Amb el foie, feu cilindres amb l’ajut de paper film. Feu làmines fines de cansalada ibèrica i disposeu-les sobre la carn de llebre. 
  4. Col·loqueu el farcit de llebre i el cilindre de foie de manera que en tancar-ho quedi el foie al mig. Emboliqueu la llebre amb un drap de fil i coeu-la dins la salsa de llebre 12 h a 65 ºC. Deixeu-la refredar a la nevera un dia. Talleu-la a rodanxes de 2 cm. 
  5. Bulliu les patates, peleu-les i passeu-les pel passapuré. Bulliu la nata i afegiu-hi el puré. 
  6. Emulsioneu-ho amb mantega i rectifiqueu-ho de sal. Recolliu la salsa de coure la llebre, reduïu-la i lligueu-la amb xocolata i mantega. Escalfeu la llebre, salteu els bolets i salseu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

III Nit del Gourmet Català

Arriba la III Nit del Gourmet Català al Palau de Pedralbes de Barcelona, a partir de les 18 h. Ho fa amb els...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto