Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Unteu el lluç d’oli i sal. Enrotlleu en paper film cada ració i tanqueu-ho.
  2. Per a la salsa: poseu a bullir el vi i el fumet amb les herbes i reduïu-ho fins a una tercera part. Afegiu-hi la nata i torneu-ho a reduir fins a una tercera part. Coleu la salsa i torneu-ho a reduir, fins a obtenir una consistència espessa. Afegiu-hi la mantega, sal i pebre.
  3. Per al risotto: feu coure la pasta 10 min amb aigua bullent amb sal. Traieu-la i refredeu-la amb aigua freda. Piqueu molt fi les escalunyes, l’all i el julivert. Sofregiu amb 25 g de mantega les escalunyes i l’all a foc lent. Afegiu-hi el julivert fora del foc i tritureu-ho. Afegiu-hi a poc a poc la resta de la mantega pomada, fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi sal i pebre.
  4. Bulliu aigua i coeu-hi el lluç 10 min a foc molt baix. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  5. En una paella escalfeu la pasta amb el fumet. Quan no quedi líquid, afegiu-hi la mantega a foc baix, lligant-ho com un risotto.
  6. Traieu el lluç de l’aigua i traieu el paper film. Escalfeu-ho 5 min al forn.
  7. Escalfeu la salsa Chivry a foc lent i unteu-hi les supremes.
  8. En un plat fondo, disposeu-hi el risotto de pasta i el lluç al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: