Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Unteu el lluç d’oli i sal. Enrotlleu en paper film cada ració i tanqueu-ho.
  2. Per a la salsa: poseu a bullir el vi i el fumet amb les herbes i reduïu-ho fins a una tercera part. Afegiu-hi la nata i torneu-ho a reduir fins a una tercera part. Coleu la salsa i torneu-ho a reduir, fins a obtenir una consistència espessa. Afegiu-hi la mantega, sal i pebre.
  3. Per al risotto: feu coure la pasta 10 min amb aigua bullent amb sal. Traieu-la i refredeu-la amb aigua freda. Piqueu molt fi les escalunyes, l’all i el julivert. Sofregiu amb 25 g de mantega les escalunyes i l’all a foc lent. Afegiu-hi el julivert fora del foc i tritureu-ho. Afegiu-hi a poc a poc la resta de la mantega pomada, fins a obtenir una pasta. Afegiu-hi sal i pebre.
  4. Bulliu aigua i coeu-hi el lluç 10 min a foc molt baix. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  5. En una paella escalfeu la pasta amb el fumet. Quan no quedi líquid, afegiu-hi la mantega a foc baix, lligant-ho com un risotto.
  6. Traieu el lluç de l’aigua i traieu el paper film. Escalfeu-ho 5 min al forn.
  7. Escalfeu la salsa Chivry a foc lent i unteu-hi les supremes.
  8. En un plat fondo, disposeu-hi el risotto de pasta i el lluç al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

La Ruta del Xató

La Ruta del Xató és un aventura que combina gastronomia, vins, paisatges i aventura. El...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto